Nejnovější recenze ze sekce Sprchové gely
- Dobrý pomocník na hydrataci pokožky
- Nezůstává po něm napnutá pokožka
- Krásně voní
- Otevírání jednou rukou
- Líbivý obal
- Bere mi ho manžel
Konzistence dělá trochu slizký dojem, nejspíš kvůli tomu aloe vera, s tím je potřeba počítat, mě to překvapilo. Díky tomu se ale fakt hezky roztírá a snadno smyje . Oceňuji povedený obal, vůni cítím jen se na něj podívám. Těším se na každou další koupel.
Má divnou vůni, prostě mi nevoní.
Spokojenost.
- Vôňa
- Prírodné zložky
- Pokožka je po sprchovaní hydratovaná a jemná
- Lepšia by bola pumpička
Sprchový gél ma milo prekvapil hneď na prvý dojem. Jeho svieža vôňa červeného ovocia dodáva energiu a výborne sa hodí ako na ranné prebudenie, tak aj na večerný relax. Pri kontakte s vodou gél rýchlo pení, čo spríjemňuje celý zážitok zo sprchovania, a zanecháva pokožku krásne hebkú a hydratovanú. Prírodné zložky ako aloe vera a panthenol sú pre mňa veľkým plusom, pretože pokožku nielen vyživujú, ale aj zjemňujú a chránia pred vysúšaním.
Jediná vec, ktorú by som zmenila, je balenie – praktická pumpička by veľmi uľahčila aplikáciu. Celkovo som však s týmto sprchovým gélom nadmieru spokojná a vrelo ho odporúčam každému, kto hľadá kvalitný produkt s príjemnou vôňou.
- Hydratace
- Vůně
- Vydrží dlouho na těle vonět
- Obsahuje Aloe Vera
- Žádné
Jestli jsem na něco háklivá tak na přípravky, které vysušují moji pokožku. Gel Eva natura beauty obstál u mě na výbornou. Dokonale hydratuje a navíc krásně voní. Vůně na těle vydrží dlouhou dobu. Po nanesení na tělo s trochou vody dělá hustou pěnu. Složení mě také mile překvapilo, zvlášť obsah Aloe Vera. Za mě výborný výrobek a určitě si jej ráda zakoupím.
- Složení
- Hydratace pokožky
- Žádné
Sprchový gel Beauty Fruity Red Fruits krásně voní po čerstvém ovoci, člověk má po ospchování hned lepší náladu. Pokožku dostatečně hydratuje a zanechává ji jemnou a vláčnou. Oceňuji veganské složení. Tento produkt hodnotím velice kladně a můžu jen doporučuji
- Hydratace pokožky
- Krásná vůně
- Nadýchaná pěna
- Neumyvat studenou vodou
Eva Natura Beauty Fruity Red sprchový gel je velice příjemný, jemný a hydratuje pokožku.
Krásné voní, snadno se oplachuje nadýchaná pěna která dodá vašemu tělu příjemné osvěžení.
Doporučuji je velice příjemný, voňavý a lehký.
Jeho jemná vůně se hodí do každé domácnosti.
- svěží vůně
- příjemná konzistence
- ocenila bych pumpičku
Sprchový gel Beauty Fruity-Red Fruits má moc krásnou ovocnou vůni a na pokožce dlouho voní. Mám citlivou pokožku a po použití byla pleť krásně jemná. U sprcháče velikosti 400ml bych už ocenila pumpičku - lépe by se sprcháč nanášel na tělo. Doporučuji!
- Pěnivost
- Hydratace
- Při prvním přivonění mi přišla vůně hodně chemická a příliš intenzivní - při používání pak ne
Eva Natura Beauty Fruity sprchový gel je skvělým společníkem pro každodenní sprchování. Přírodní složení, zajišťuje opravdu jemnou péči o pokožku bez zbytečné chemie. Vůně červeného ovoce je příjemně sladká a osvěžující, dodává energii a zlepšuje náladu hned po prvním použití - ocenila jsem zejména po náročném dni. Díky panthenolu a aloe vera je pokožka po sprchování krásně hydratovaná a zůstává sametově hebká. Navíc se snadno oplachuje a nezanechává žádný film, což je velké plus. Tento gel mohu vřele doporučit.
- Příjemná vůně
- Přírodní složení
- Recyklovatelný obal
- Žádný
Složení produktu je přírodní, veganské a tento sprchový gel nebyl testován na zvířatec, což velmi cením. Má velmi příjemnou ovocnou vůni, která prozvoní celou koupelnu a zároveň není agresivní. Moje pokožka byla po koupeli vždy příjemně hydratovaná a jemná.
- Krásně voní
- Textury je příjemná
- Zanechává svěží pokožku
- Jemná pokožka po umytí
- Nijak jsem si nevšimla ze by pokožku hydratoval
- Menší trvání vůně
- Větší spotřeba
Produkt krásně voní.
mám však větší spotřebu produktu než u jiných značek . textura je příjemná a jemná. zanechá pokožku po umyti voňavou. Pokožka je na dotyk hebká. Nevydrží tento pocit však dlouho. nemá delšího trvání. jinak produkt je nad mé očekávání. uchvátila mě vůně tohoto produtku je opravdu velmi silný.
- dobře hydratuje
- žádné
který příjemné vůně červeného ovoce a pantenolu, který pečuje o pokožku
jemně čistí pokožku těla jak dospělých tak i dětí
při mytí stačí nanést jen menší množství gelu aby se dosáhlo kýženého výsledku
Nadýchaná pěna dokonale čistí tělo a snadno se oplachuje
- Vytváří hustou jemnou pěnu, která se snadno z pokožky smývá
- Pokožka zůstává příjemně hebká a na pohled hydratovaná
- Příjemná cena produktu
- Veganské složení ( ačkoliv nejsem vegan)
- Malé mínus je pro mě parfemace produktu, něco mi v ní nesedí ( není mi vyloženě nepříjemná, ale po nalití produktu do dlaně cítím něco co mi vadí, po nanesení na pokožku už se tak ale neděje)
Sprchový gel firmy Eva Natura mě opravdu velice překvapil. Za příznivou cenu dostanete přípravek, který má nejenom kvalitní složení vhodné i pro vegany, vytváří jemnou hustou pěnu, která se snadno smývá, dokonale hydratuje pokožku, ale i příjemně voní. Doporučuji. Určitě vyzkouším i jiné parfemace.
- Krásná vůně
Eva Natura Beauty fruity Red sprchový gel je přijemny na pokožku. Je mi příjemná svěží ovocná vůně , tělo je krásně hydratované a hladke. Opravdu stačí na žinku nanést malé množstvi a gel krásně pěni. Pocit po sorchování timto gele Fruity Red je vynikající
- Svěží vůně
- Krásná etiketa
- Těžké otevření víčka
- Složení mohlo být delší
Sprchový gel s krásnou etiketou a svěží vůní. Vůně jde cítit po celé koupelně. Pěny i bez použití houbičky. Pokožku příjemně hydratuje. Nevýhodou je víčko obalu, které lze špatně otevírat. Složení sprchového gelu mohlo být klidně delší rozepsat co je to červené ovoce. Celkově hodnocení je pozitivní.
- Dlouholetá spokojenost
- Složení , vůně
- Žádný jsem nenašla
Velice mě překvapilo výborné složení produktu, jeho příjemná vůně červeného ovoce mě hned uchvátila . Pokožka byla již po týdnu používání jemnější a pružnější . Určitě bych doporučila všem kteří mají rádi svěží vůně ovoce a záleží jim na složení produktu.
- Vůbě
- Složení
- Velikost
- Ne úplně lákavý obal
Byla jsem překvapena, jak dobře tento sprchovy gel od Eva Natzda funguje. Má příjemnou texturu a vůni je intenzivní, ale ne prilis silná. Po sprchování cítím, ze je moje kůže opravdu čistá a osvěžená. Doporucuji všem, kdo hledají kvalitni sprchovy gel za málo peněz.
- Vůně , hezky se roztira, příjemný na pokožce
- Nemam
Tento sprchový gel zaujme v první řadě svým složením . Kdo mate radi ovoucnou vůni , tak se vám to bude velmi líbit. Já když si přivonim tak bych to uplně snědla. Na pokožce se hezky roztira a kůže je takova hebci . Jde hezky smyvat a na kůži zůstane prijemny pocit .