Nejnovější recenze ze sekce Sprchové gely
první nákup tohoto produktu, celkem spokojenost
značku Fenjal znám už dlouhá léta (i když vůně se za tu dobu trochu změnila), pořád jsou vůně jemné, kvalitní gely i mléka.
také značka mého mládí, po delší době jsem znovu vyzkoušela a vůně mě velmi mile překvapila, doporučuji
dobré
perfektní pro suchou kůži
- Krásně voní
okouzlují vůně
Vzal jsem na zkoušku s jiným zbožím, protože cena byla příznivá a co si budem povídat, zrovna sprcháč docela často někde zapomenu, takže vybírám z těch levnějších.
Srovnal jsem s ve sprcháči stojícím Nivea For Men a musím říct, že rozdíl je znát. I s naší tvrdou vodou, při stejném množství pění daleko víc Alpa. Konečně sprcháč, který skutečně osvěží. Za mně spokojenost. Škoda, že v obchodech není vidět i tyto produkty...
Výborný produkt 2 v 1 a krásnou vůni levandule
- Stačí malé množství
- Vůně na těle nevydrží
Sprchový gel mě celkově oslovil. Má krásný desigen, lehké otevírání, které nikde neteče. Mýdlo krásné provoní celou koupelnu, ale po vykoupání vúně rychle vymizí. Oceňuji, že stačí velmi malé množství a mýdlo krásně napění. Po spláchnutí zústane pokožka jemná a hydrstovaná.
- dobrá cena
- šetrný k pokožce
Klasika mezi kvalitními sprchovými gely...
Klasika...
Příjemná vůně, pěkné balení, hodí se jako dárek.
Přijemny, pěkně voní.
- Dobrá pěnivost
- Nevysušuje pokožku
- Příjemně voní při nanášení na pokožku
- Velké 400 ml balení
- Z velké části přírodní
- Vůně nezůstává dlouho z pokožky cítit
Oceňuji praktické zamačkávací víčko na obale, které nemůžete utrhnout.
Sprchový gel dobře pění a nechává pokožku jemnou. Také pokožku nevysušuje. Někomu by mohlo vyhovovat, že po umytí nejde z pokožky cítít. Velkým plusem je větší ekologické balení 400 ml.
- Pěkný obal
- Praktická aplikace produktu
- Dobře pění
- Složení
- Nehydratuje
- Vůně je až příliš intenzivní
Sprchový gel mě zaujal velmi dobrým složením a celkovým vzhledem balení, které je hezky barevné. Balení má také praktické otevírání taže se gel dobře aplikuje na pokožku nebo houbu na mytí. Skvěle pění a hezky voní, bohužel až moc, vůně je sice pěkná ale hodně sladká, po koupání až moc intenzivní. Také mi přijde, že gel moc nehydratuje, pokožka vypadá dobře ale byla vysušená.
- Vune
- Konzistence
- Pena
Tento sprchovy gel, krasne voni, dostatecne peni a ma dobrou konzistenci. Po umyti je pokozka dostatecne hydratovana a hebka. Dokonale cisti a dobre se oplachuje. Nadherna vune cerveneho ovoce. Doporucuji vyzkouset. Velke baleni 400 ml, takze i dlouho vydrzi.