Nejnovější recenze ze sekce Sprchové gely
- Sladká vůně
- Veganské
- Výrazná vůně nemusí vyhovovat všem
Sprchový gel vhodný i pro vegany mne zaujal výraznou vůní. Jedná se o sladkou ovocnou vůní vhodnější spíše pro mladší ženy a dívky. Na kůži po kontaktu s vodou hezky pění a zanechá voňavou nejen pokožku ale i celou koupelnu. Červená barva gelu nezanechává barevné stopy.
Krátká doba
- Bohatá pěna
- Nic mě nenapadá
Složení sprchového gelu je z 92% z přírodních složek. Obsahuje Aloe Vera, která krásně hydratuje a jemně čistí pokožku. Pokožka po opláchnutí sprchového gelu je hebká na dotek. Vůně sprchového gelu je příjemná po ovoci jahod, malin a melounu. Gel dělá krásně bohatou pěnu.
- kvalita
- malá spotřeba
- vůně
Celá řada tělové kosmetiky je výborné kvality
- skvěle odličuje
- pocit pokožky po umytí
- pouze vůně použitých olejů
Musela jsem objednat větší balení, protože mi tento hydrofilní olej totálně nahradil mýdlo. Byla jsem překvapená jak skvěle dezodorizuje, jak vyživí pokožku, prostě luxus.
- kvalitní produkt
- hezky voní
- kůže po mytí jemná
Používám značku již déle, vždy spokojenost
- dobrá konzistence
- dobře myje a pění
- nevysušuje
- slabá a krátkotrvající vůně
Vytvoří bohatou pěnu a dobře myje, ale pokožku nevysušuje, ta je po použití hebká. Sprchový gel má dobrou konzistenci a lehce se roztírá po pokožce. Složení gelu je bohaté a nedráží pokožku. Vůně je příjemná, ale její účinek netrvá dlouho. Po umytí nejde vůně cítit.
- Vůně
- Stačí trochu gelu aby pořádně penil
- Hydratuje přesně jak výrobek slibuje
- Pro me nevýhoda vicka jsem zvykla na pumpicky
Složení produktu je úžasné spojeni aloe a panthenolu s červeným ovocem .
Vůně je překvapivě dlouho trvající a omamna ,vůně červeného ovoce je neprekonatelna.
Pokožka po prvním sprchování je hodně hydratovana již na pohled jde poznat ze pokožka dostala řádnou peci protože na dotek je nádherné jemná .
Krásná pánská vůně mohu pouze DOPORUČUJI
- Obal
- Velikost balení
- Barva, struktura
- Pocit po umytí
- Příliš silná vůně
- Příliš nepění
Velmi se mi líbí obal produktu, který je na první pohled atraktivní, stejně tak jako barva gelu. Struktura je trošku hustší, než bych čekala, nicméně pokožka je po umytí hydratová a, tak to neberu jako zápor. Vůně mi přijde příliš aromatická, preferovala bych ne tolik silnou vůni.
- Úžasná vůně která vydrží
- Žádný
Sprchový gel je úžasně voní a je příjemný na pokožce, nedráždí a vůni cítíte i po delší době po osprchovaní. Hezky pění takže stačí troška a bohatě to stačí. Je s ním spokojena naprosto celá rodina. Určitě ho nemám naposledy. Jsem velice spokojená.
- Veganské složení
- Hydratuje
- Krásně voní
- Nepraktické balení
Pěna má sametovou konzistenci.Stačí jí trošku na umytí celého těla. Krásně voní. Je skvělé, že složení je veganské. Skvěle hydratuje, pokožka je po umytí hebká. Nedráždí pokožky. Má nepraktický tvar obalu. Kvůli kulatému balení klouže z ruky. Má dobré zavírání.
- velmi krásná vůně
- konzistence
- pěnivost
- větší množství na použití
Při otevření výrobku je cítit neuvěřitelně příjemná vůně. Konzistence na pohled vypadala levně ale při použití mne velmi překvapila. Při větším množství sprchový gel pění a pokožka je po něm velmi vláčná. Produkt hodnotím pozitivně a doporučila bych jej.
- Složení
- Hydratace
Tento ovocný sprchový gel mě opravdu mile překvapil. Mám ráda ovocné vůně a tato je fakt superovocná a svěží. Veganské složení s 92 % složek přírodního původu působí na pokožku jemně, takže není podrážděná, ale naopak hezky hydratovaná. Všem gel doporučuji.
- nepříjemná vůně
- nepříjemná vůně
palčivá , nepříjemná vůně
Bomba
Jéto dobrý
Můj muž už delší dobu nepoužívá jiný sprchový gel , než tenhle. Kupujeme tedy opakovaně. Příjemně voní.
- příjemně voní
- dobře myje a pění
- nevysušuje
Kombinuje mycí produkt a produkt péče o tělo, nejen, že vytvoří bohatou pěnu a dobře myje, ale pokožku nevysušuje, ta je po použití hebká. Moc hezky voní.
- Skvělá vůně! Jako na jaře.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]